Ramen en deuren

Voor ramen en deuren bent u bij Boons Montage- & Timmerwerken aan het juiste adres. Wij geven een eerlijk en persoonlijk advies, passend bij uw situatie. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor al uw deuren en ramen.

Wij maken ramen en deuren op maat. Hiervoor meten wij uw kozijnen altijd in zodat u verzekerd bent van het juiste raam of deur. Daarnaast verzorgen wij ook de vakkundige montage. U kunt bij ons kiezen uit diverse soorten glas, waaronder HR++ isolatieglas.

Buitendeuren

Wij bieden een breed assortiment buitendeuren, in verschillende modellen en uitvoeringen. Dit alles natuurlijk in het materiaal van uw keuze en passend bij uw woning of project. Wij leveren hardhouten, kunststof en aluminium buitendeuren.

Driepuntssluiting frezen

De naam zegt het al, een driepuntssluiting sluit uw buitendeur op 3 punten in het kozijn. Via één handeling bedient u alle drie de punten, hierdoor zijn extra sloten overbodig. Deze sluiting wordt ook wel een meerpuntssluiting genoemd.

Wij voorzien buitendeuren standaard van een driepuntssluiting met SKG-3 keurmerk waardoor de kans op inbraak verkleind wordt.

Ook bij uw bestaande buitendeur of bij het plaatsen van een nieuwe buitendeur kunnen we een meerpuntssluiting plaatsen. Hiervoor gebruiken we speciale freesmallen zodat we de sluiting netjes in uw kozijn en deur kunnen frezen.

Binnendeuren

Houten binnendeuren kunt u ook door ons laten leveren en monteren. Wij geven u hierbij graag een persoonlijk advies op maat, waarbij u kunt kiezen uit een groot aantal modellen en uitvoeringen. Deze binnendeuren worden professioneel afgehangen en afgemonteerd.

Nieuw in ons assortiment zijn ook scharnieren en deurdrangers die niet te zien zijn wanneer de deur gesloten is. Deze zogenaamde "onzichtbare" deurdrangers en scharnieren zijn in diverse varianten leverbaar.