Kozijnen op maat

Boons Montage en Timmerwerken levert kozijnen, deuren en ramen op maat gemaakt. U kunt bij ons terecht voor zowel houten als kunststof en aluminium kozijnen. Als kozijnenspecialist zijn wij tevens officiƫle dealer van PROFEL kozijnen. Hierdoor kunnen wij deze hoogwaardige kwaliteit kunststof, aluminium en hardhouten kozijnen ook leveren.

Wij geven u altijd een eerlijk en persoonlijk advies bij het maken van uw keuze voor nieuwe kozijnen. Wij leveren uitsluitend maatwerk, waardoor u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit kozijnen, ramen en deuren. Dit maatwerk leveren we vanuit de meting die we zelf verrichten of van een detailtekening die u bij ons aanlevert.

Leveren en plaatsen van isolatieglas

Naast kozijnen, deuren en ramen leveren wij ook hoogwaardige isolatieglas. In geval van reparatie of vervanging van het glas kunnen wij ook alleen het isolatieglas verzorgen.

Professionele montage

Ook het transport en de montage verzorgen wij voor u. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf de montage uit te voeren. Kiest u voor (woon)kwaliteit, dan kiest u voor Boons Montage- en Timmerwerken.

Wilt u graag meer weten over deuren, ramen of kozijnen dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.